Rólunk


Vállalkozásunk fő profilja akkumulátorok értékesítése, DC rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása. Partnereinknek személyre szabott feltételekkel biztosítunk rendelkezésre állást rendszereikre. Távfelügyeleti megoldásokat is kínálunk, mely még magasabb rendelkezésre állást biztosít az alkalmazott rendszereknél, ezzel partnereink üzemi biztonsága is nagymértékben nő.

Elsősorban szünetmentes áramforrások, biztonságtechnikai rendszer egységek, telekommunikációs rendszerek részeként ajánljuk termékeinket és szolgáltatásainkat, de előfordulnak egyéb egyedi megoldások is munkáinkban.

A DC rendszerekhez forgalmazott akkumulátorokat és egyéb periférikus eszközöket olyan módon válogattuk meg kínálatunkba, hogy az a lakossági fogyasztóktól, akár a nagyipari felhasználásokig is kielégítsen minden igényt.

Ez árkategóriában és teljesítményben is egyaránt megjelenik termékskálánkban.

Akkumulátorok terén a zártrendszerű ólom-savas rendszerű típusok teszik ki ajánlataink nagy részét, de megtalálható a legújabb technológiák egyéb megoldása is, mint a LiION, vagy akár a Vas-Foszfát cellák is.

Ezen termékeink mellé ajánlunk töltőket, tesztereket, szulfátlanító készüléket, töltésmenedzsment rendszereket.

Cégünk elkötelezetten vallja, hogy a környezetbarát megoldásokat szem előtt tartja és törekszik ezen megoldások alkalmazásában, elterjesztésében.

Természetesen az általunk visszagyűjtött akkumulátorokat a mindenkori törvényeknek megfelelően kezeljük, valamint cégünk az egyéb irodai hulladékokat is szelektíven kezeli.